Vilka utemöbler ska du satsa på?

Idag finns det ju ett ganska brett utbud av utemöbler att välja på. Det kan vara svårt att veta vad det är du ska ha. Det bästa är att utgå från din uteplats. Dels hur stor den är och om det är en inglasad altan, balkong eller en vanlig uteplats utan skydd. I ett inglasat uterum har du ofta lite mer valfrihet, samt att du behöver ju inte heller ställa undan dem till hösten/vintern. 

Bland utemöbler idag finns det ju allt från stora lounge grupper till små caféset samt att det även finns andra möbler, som pallar, hammockar och annat. Du som har en stor trädgård får ju plats med mer än du som bara har en balkong.

Satsa på bra trädgårdsmöbler

Du kan skapa en riktigt bra uteplats med hjälp av bra utemöbler. Det eftersom det idag finns så många modeller, material och färger att välja på. Vad du ska välja, det beror ju på vad du gillar, vad du får plats med och hur mycket underhåll av dem du vill göra. Satsar du på trämöbler, så kräver de ju mer underhåll än vad plastmöbler gör till exempel.

Ett bra material är annars konstrotting. De är rätt så hållbara och kräver inget direkt underhåll. Satsa även på att ha bra dynor till dina utemöbler, så är det bekvämare att sitta. 

Om du behöver skydd mot solen, satsa även på att ha ett bra parasoll eller ett solsegel.

8 Oct 2021