Viktigt med möbler och inredning

Ett hem, det är inget utan rätt möbler och inredning. Dock har vi alla vår egen personliga smak och stil när det kommer till just dessa saker. Det som kan vara en miss man gör i inredningen är alltså inte valet av möbler eller inredning, utan mer hur man placerar dem med mera. Så gillar du möbler från Rowico så är det sådana du ska köpa, men se till så att du placerar dem rätt. Många gör missen att övermöblera, att man har för mycket av allt. Dock är gränsen mellan en väl avvägd möblering och den där möbeln som gör att det tippar över och blir för mycket hårfin. Sedan finns det även den missen att man sätter möbler i rum där de inte riktigt passar in. 

Missar du ska undvika göra

Andra inredningsmissar du inte ska göra, är att dekorera för mycket, det är bättre tänka att less is more. Det gäller att ha en bra balans med dina saker. Sedan är det viktigt att inte bortse från att ha bra belysning samt rätt sorts belysning. Ofta kräver ett rum flera olika belysningar. Man kan säga att de generellt behöver tre olika, allmänbelysning, arbetsbelysning och stämningsbelysning. 

Om du köper möbler från Rowico eller andra ställen, se då till att inte möblera allt längs med väggarna. Möblera runt så att det blir som små mysiga öar med möblemang och bind samman dessa med mattor, små bord och så vidare. 

5 Mar 2020