Världens vackraste stad

Skandinavisk design har väl sitt epicentrum i Stockholm, det får nog medges av de allra flesta. Alla som på allvar arbetar med design i Sverige befinner sig redan i Stockholm, eller så letar de febrilt efter en möjlighet att ta sig hit. Bristen på lediga lokaler i Stockholm är förstås ett välkänt faktum, men det är inte lika svårt att hitta lokaler i Stockholm som det är att hitta bostad, så man ska faktiskt inte känna hopplöshet.

Relier

Det finns en suverän fastighetsförmedlare som helt klart är den man bör vända sig till om man vill hitta en central ateljé eller studio i Stockholm och det är Relier - läs gärna mer om dem på relier.se. Relier arbetar med fastighetsförmedling i hela landet och är specialister på lokaler i Stockholmsområdet. Det krävs att man har någon med sig som har de rätta kontakterna, för annars går man lätt vilse i vår vackra huvudstad.

Bästa förutsättningarna för design i världsklass

Att arbeta med skandinavisk design i dess epicentrum gör en extra kreativ, för man ligger nära hjärtat av designen. Samtidigt är ju Stockholm en stad som utvecklas snabbt, så man slipper bli sen med de nya trenderna. Det är helt enkelt här man ska vara.

Om man arbetar med design i världens vackraste stad så har man alla förutsättningar för att skapa världens vackraste saker - det låter ju logiskt. 

22 Mar 2017