Snyggt, funktionellt och väldigt skönt

Om Robban Broberg hade sjungit hade det kanske låtit något i stil med "G, G, G en massage....stol som får mig att leeee...stort, med motor som knådar mig som en deg för att få mig sluta vara seeeg." 

Det finns massor av olika massagestolar att välja mellan och det gäller att hitta en som både är snygg att se på, är skön för kroppen och som inte kostar mer än en ny Tesla i inköp! På FitnessFrank.se har de testat ett flertal olika modeller och gett dem betyg. 

Fördelar med en massagestol

De allra flesta har någon gång stannat till och provsuttit en massagestol i en affär eller på ett köpcentra. Men det är bara ett fåtal som gör slag i saken och köper hem en. Det beror oftast på priset som kan variera från någon tusenlapp till över 100 000 kronor. 

Men det finns många fördelar med en egen massagestol. Förutom att den är rätt snygg och blir ett samtalsämne när du får besök så får du:

  • Ökat lugn
  • Minskad stress
  • Avslappnade muskler
  • Chans till återhämtning
  • Frigörande av spänningar

Att sitta en stund i en bra massagestol ger nästan lika bra effekt som att besöka en massör och det bästa av allt är att du kan göra det hemma framför teven. Slå på ditt favoritprogram, starta stolen och njut!

En liten varning bara! Du kan somna lätt och missa allt det roliga som händer omkring dig. 

31 Jul 2021