Snygga sängar på nätet

En svensk möbelbutik jag vill lyfta fram, som jag dessutom själv handlat från flera gånger är WeGot. De säljer snygga möbler till hemmet och trädgården och det både på nätet och i en fysisk butik som ligger i Skåne. Hos dem hittar ni ett stort urval av sängar. Själv köpte jag en kontinentalsäng från denna butik och det online. En del tycker att man ska testa sängen innan man köper den, men har man inte möjlighet att ta sig ända till Malmö, så är det att beställa på nätet det man får göra. Det finns ju bytesrätt, så det går ju att byta ut madrass eller andra delar om det är så att man känner sängen inte var tillräckligt  mjuk eller hård.

När det är ont om plats

En del väljer att satsa på på en bäddsoffa, som går att göra om till säng, när det är lite plats hemma. Ett annat alternativ till det är att köpa en våningssäng. Det som är så bra med våningssängar, är att det får plats fler i dem! En person uppe och en där nere. Vissa våningssängar så får det plats en uppe och två därnere, då den är bredare nedtill. Barn brukar tycka det är kul att få sova i våningssäng. Själv när jag var liten hade jag en loftsäng, då var sängen upptill och högt upp, sedan var det som ett skrivbord under sängen.

Oavsett vad för säng du är ute efter, så kan du med all säkerhet hitta den hos WeGot, en möblelbutik med skandinaviska möbler!

15 Mar 2017