Skapa en personlig inredning

Att inreda ditt hem, så att du får en inredning som är både snygg och personlig, det kan vara lit av en konst. Dock finns det en del tips du kan ta till dig som en bra hjälp på vägen. Ett tips är att satsa på bra märken, som Compagnie de Provence, köp här. Sedan, något många missar, det är belysningen. Snåla inte med den! Att ha bra belysning hemma, det gör det mer ombonat och mysigt. Du bör ha minst 5-7 ljuskällor i ett normalstort hem. 

Ett annat misstag, det är när det kommer till matta. Köp inte en som är för liten! Bättre satsa på en stor. 

Våga blanda

Att blanda nytt med gammalt, det är vad som gör din inredning personlig. Du måste inte bara ha nya möbler. Det går utmärkt att även ha loppis-fynd, ärvda saker och så vidare. Sedan bör du även våga vara personlig i din inredning. Vad du gillar och vad du tycker om, det är vad du ska ha i ditt hem, inte få det se ut som hämtat ur ett inredningsmagasin. 

Om du ska inreda ditt hem för allra första gången, du kanske precis har flyttat hemifrån, så finns det många smarta tips på nätet för att göra studentlyan eller ettan mysig och bra. Ofta är det ju så att första boendet är bara för ett kort tag, innan du flyttar vidare. Men det är ju ändå trevligt att ha en bra inredning. 

19 Nov 2021