Saker som gör livet lite enklare

Jag minns när jag var liten. Jag var familjens fjärrkontroll och sprang fram till vår TV och bytte kanal när pappa bad mig. Sen köpte vi en TV med fjärr och det var som om vi hade hamnat i framtiden! Att kunna sitta i soffan och byta kanal var ju helt fantastiskt. 

Idag är det en självklarhet men det finns andra saker som kan förgylla livet precis lika mycket som fjärren gjorde då. Smarta hem system för gardiner, markiser och annat är en sådan sak. Med hjälp av det får man en behagligare tillvaro och också en bättre inomhusmiljö. 

Tre saker jag tänker skaffa

Utöver smarta hem system så finns det några andra saker som jag tycker är en mycket god idé att skaffa. Jag listar dem här och berättar varför:

  • Smart TV - Med en smart-TV så får jag både internet, TV och radio i en och samma enhet. Ganska smidigt om du frågar mig. 
  • Robotdammsugare - Att kunna sitta med fötterna i högläge och läsa en bok medan städningen pågår är oslagbart. 
  • Röstassistent - Det är något jag alltid drömt om att ha. Att kunna prata och be om saker är riktigt häftigt, även om det just nu inte är fullt utvecklat.

Men det är klart, det kan ju bli för mycket av det goda. Vad ska man hitta på med all den fritid man skapar sig med hjälp av tekniken? Jag får väl titta på TV och lyssna på musik :)

26 Nov 2022