Populära inredningsstilar

När det kommer till inredning och design så finns det hur många stilar som helst att välja mellan. En del väljer att ha samma stil i hela hemmet, andra väljer en stil per rum. Det går så klart även bra att blanda flera olika stilar så att det blir som en egen stil. En mycket populär stil är den som kallas för lantlig stil. Den blir aldrig gammal eller går ur tiden så att säga. Den har alltid funnits och kommer nog alltid att finnas. Om man vill ha denna stilen så är det smart att köpa gamla nötta lantliga möbler på loppis. Många lantliga detaljer är bra som mormors kaffekoppar, fårskinn och rustika trähängare

Skandinavisk stil

Skandinavisk stil är nog den inredningsstil som varit en av de långvariga moderna stilarna. Det är ofta denna stil som mäklare använder när de säljer hus. Stilen kännetecknas av bland annat stilrenhet, minimalism, väl utvald konst samt färger som är ljusa. Stilen kan man få genom att mixa oika tyger och material, ha svartvita foton på väggarna, olika prisklasser på möbler, gammalt med nytt och ett par utvalda gröna växter.

Andra populära stilar

Andra populära stilar just nu är bland annat art deco, orientalisk inredning, retro, modern retro och klassisk tidlös stil. Sen är det inte ett måste att välja en populär inredningsstil om man inte vill, det går utmärkt att inreda i just den stil du gillar eller som sagt blanda lite som du känner för. 

1 Oct 2018