Inredningstrender för 2020

Att inreda efter trender är det många som vill göra. Nu när det är 2020 så finns det så klart en del saker att tänka på med möbler och inredning. Sedan är det inte ett måste, de förslag vi har, utan inred utifrån vad det är du vill ha. Det finns snygg inredning och möbler hos Walfrid som ett exempel, men du kan även handla på andra ställen. Sedan är återbruk hett i år med, så shoppa även lopp på loppisar!

Trender som är hett just nu

Kikar man på trender för 2020 inom inredning så är det mycket jordnära färger och toner som dominear. Det är poppis att måla väggarna i varmas toner som ljusbrunt eller beige. Sedan är det fortsatt trend med pastellfärger. Naturliga material är en annan trend i år. Föret ag satsar även de på återbruk. Sedn kan du satsa på återbruk på egen hand då det även är hett att skaffa småprylar och inredningsdetaljer genom loppisfynd och egentillverkade konstverk. 

En annan sak som åter är på tapeten är att ta in mycket grönska i hemmet. Det passar bra tillsammans med de jordnära färgerna. 

Andra trender vi ser i år är runda former, som valv och bågar och det går att få in genom att att hänga upp konst, illustrationer, eller bågformade speglar. 

Sedan som sagt, bara för att något är trend, så måste det inte följas. Om du trivs bra med den inredning du redan har så måste du inte byta ut den varje år. 

23 Mar 2020