Höstens inredningstrender 2020

När det kommer till heminredning, så brukar det vara olika trender, baserat på årstid men även år. Trender kommer och går, men vissa saker består. Det kan vara bra att inte gå all in på en enda trend, för det kan snabbt komma en ny och allt känns omordernt. Så en del av din heminredning bör bestå att tidlösa saker, som passar när som. Dock ska vi ändå ta upp en del som trendar inom inredning nu denna höst.

Tre olika trender

En trend denna höst är att satsa mycket på naturmaterial men med färgklickar. Det kan vara bra med en  bas av traditionella och naturliga material som ek, bambu, linne och ull. Sedan lägga till saker som stål, silver och rosenkvarts så väl som att våga ha färgsprakande accenter.

Trend nummer två denna höst är att ha milda neutraler med starka former. Du kan sammanföra  vita, beige och ljusgrå nyanser samt addera vit- och gulmetall, helt ok att blanda. Du kan också satsa på starka, uttrycksfulla former. Helt ok att även mixa olika epoker.

Nummer tre inom trender i höst är grafiskt svartvitt i kombination med färgchock. Möblerna ska vara klassiska men möta modern, kaxig design. Den superklassiska svartvita randen återkommer på flera ställen och binder ihop.

Inred på ditt sätt

Även om det dyker upp olika trender så är det inte ett måste att följa dem. Du kan köpa heminredning som du trivs med och som du vill ha i just ditt hem. 

5 Oct 2020