Gör ditt IKEA-kök mer personligt

IKEA har funnits i över 70 år nu och det är då inte alls konstigt att det finns ganska många kök från dem i svenska hem. Varje dag skruvas det upp en stor mängd skåp på väggarna, och anledningen till att så många väljer dem är att de har bra priser och är enkla att montera. Men visst du att det går att modifiera ditt IKEA-kök på ett smart sätt? Med små enkla medel, och måttbeställda köksluckor från CustomKitchen, kan du förändra ditt IKEA-kök till något unikt och personligt. 

Byt även dörrar till dina garderober

Är du i renoverartankar och funderar på att byta ut alla dina gamla garderober så kan du faktiskt göra detta betydligt enklare. Precis som med köksluckor så kan du skaffa nya dörrar istället för att byta ut hela möbeln. Du får då en helt ny inredning, utan att behöva slita ut allt det gamla. Det som är bra med måttbeställda garderobsdörrar, som kan ersätta exempelvis Ikea pax dörr, är att de kommer med förborrade hål för gångjärn. Det är bara att ta bort den gamla dörren, och sätta dit den nya. Ett jobb som de allra flesta kan klara av utan bekymmer. 

Du kan alltså behålla dina möbler och inredning från Ikea, men samtidigt få dem att se helt nya ut och dessutom med en design som gör att de sticker ut från mängden. Alla kan nu få ett designerhem, utan att det blir extremt dyrt. 

18 Feb 2020