Gå på husvisning

Ett av de roligaste momenten när man letar hus, det är att gå på husvisning. För att hitta olika hus att kunna titta på, så kan du med fördel kontakta en mäklare i Helsingborg, om det är där du vill kolla hus. 

När du går på en husvisning så har du ju alla möjligheter i världen att ta reda på allt du behöver veta om huset. Det så att du kan fatta ett bra beslut samt bestäma vad för hus du ska köpa. En bra idé är att kolla på så många hus du bara kan! Det är ett bra sätt att lära dig mer om vad som är viktigt. Så även om det inte är värsta drömobjektet, gå en husvisning ändå.

Tips för husvisning

För att du ska kunna kika på många bra objekt, ta kontakt med en mäklare Helsingborg, som kan ta fram olika förslag för dig.  När du sedan går på husvisning, se till att kontrollera husets insida så väl som utsida. Du som köpare har undersökningsplikt, vilket innebär att du bär risken för eventuella fel du missat att se. När du kikar runt i huset, ha med papper och penna. Det så att du kan skriva upp olika frågor att ställa till mäklaren eller säljaren. Ha även med dig måttband och mätstock, alltid bra att mäta olika saker. Ha gärna med en smart checklista på viktiga saker att kontrollera i huset, som skicket med mera. 

2 Dec 2021