Då det är dags att flytta

Snyggt eller hur? Jag tycker det. Det är hit jag ska flytta. Det är ju inne med fabriksstil, det kanske ni har märkt. Den här lokalen ska bli min om en månad, så nu har jag börjat packa alla mina attiraljer. En del kommer jag att sälja. Är man som jag; har möbler som yrke och hobby, har man samlat på sig hela förråd. Så nu är det säljdags. Det är lite svårt att göra sig av med ens dyrgripar, men jag måste eftersom jag inte kommer att ha rum för för allt. Jag downsizar; flyttar från stort till mindre.

Få hjälp med flyttstädning

En annan sak som behövs när man ska flytta sitt bohag är hjälp med flyttstädningen. Jag anser att det finns roligare saker än städa, och då gör man så att man köper sig fri från städningen. Det är enkelt och bäst, så slipper man det problemet. Det jag har hittat är en firma som heter Städenergi. De har bra priser, nöjdhetsgaranti, trevlig attityd och härlig energi.

Anlita proffs inte dyrt

Det har gjort att jag kan fokusera på viktigare saker. Det viktiga för mig är att det är rätt pris, jag blir nöjd och att de garanterar att det blir rent. Jag har varit med om företag som har sänkt sina priser så mycket att de knappt har städat, med logiken "priserna är så låga, att kunderna får det de betalar för". Det har gjort att det har varit billigt, men inte rent efter att de har städat, och då är det ju ingen mening. Med Städenergi blir det både rent och jag blir nöjd.

12 Jul 2017