Använd din inredning på nya sätt i sommar

Är du sugen på att göra om lite hemma i sommar, men utan för den delen göra det till ett stort projekt? Köp inredning, eller se till att använda mycket av det du redan har hemma. Kanske det till och med räcker att du möblerar om!

Tips för inredning med saker du har

Ett sätt att förända ett rum på är att placera ut växterna du har hemma, fast på nya sätt. Du kan ta in dem i badrummet, eller ut på balkongen. 

Ett annat sätt att göra om ett rum är så att säga börja om från början med det. Plocka bort precis allt från rummet och ställ sedan bara tillbaka vissa saker, eller byt från ett rum till ett annat. Grejer du inte vill ha kvar kan du sälja eller ge bort.

Om du har en massa tavlor hemma, testa att hänga upp dem på andra platser än var de hänger nu.

Förnya utan att köpa nytt

Det går att förnya ditt hem, utan att köpa inredning. Du kan göra det enkelt för dig genom att möblera om, eller att låta vissa detaljer i hemmet bli säsongsbundna, alltså att du bara använder dem på sommaren, eller vintern. Du kan även uppdatera befintliga möbler, genom att måla om dem eller klä om dem. Ändra om på hyllorna, byt grejer mellan rummen eller testa att byta inredningsprylar med en vän. Det är ett mycket enkelt sätt att få in nya saker som ändå inte är det. 

 

2 Jun 2020